dissabte, de desembre 29

A "El debat es obert" sol haver epoques de ganivetades i epoques de bon "rollo". Na Conxa ha encetat, supos que coincidint amb la bimbolla nadalenca de bon desitjos, regalets musicals per a tothom, les que podrien esser les nostres cançons, despres de rebostetjar entre les cintes, Cd's i vinils, aqui teniu el que a principis dels noranta em va causar una notable perdua auditiva, escoltava als manacorins Tots Sants a totes hores i a tots llocs. El Seu primer LP (Ja m'ho temia) es fresc, i canyer, el segon (Maxima audiencia) guanya en qualitat pero perde un poc en quan a frescura, El darrer albun tot en angles suposà un canvi que molts no varem entendre.

Recomanació: Escoltar de manera que els vostres veïnats també puguin gaudir-ne, o sigui a tota ostià, vos ho agrairan, feu-me cas.

1 comentari:

Chis ha dit...

feia molt que no passava pel teu blog, Ropit, i ha estat una sorpresa molt agradable poder sentir els Tots Sants asseguts a sa barra d'aquest puta local. Jo també tenc problemes auditius iniciats per aquesta gent. Per aquí vengueren a tocar molt i jo tenia els vinils.
Un dia d'aquests treuré el tocadiscos.